AKTUELNO

Toliko se iznervirala da je gađala njenu ćerku.

Veče u "Zadruzi 2" proteklo je u nekoliko žustrih svađa a jedna od njih bila je između Marije Kuljić i DJ-a Zerine Hećo. Naime Marija se umešala u raspravu Baneta Čolaka i Zehrine rekavši da je on vrlo dobro znao sa kim ulazi. Zerini nije bilo jasno na šta tačno misli.

Oblačiš se provokativno na žurkama, polugola igraš. Na svakoj žurci se tako ponašaš. I zapitaj se zašto Banetu to nije smetalo napolju a sada mu smeta - rekla je Marija.
Zakuni se u dete da smo više od jednom pričale. Kada sam ja gola igrala? Je l' tvoja mama sinoć bila gola? Klošarko jedna! - vikala je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina je bila zgranuta takvim tvrdnjama, a zatim skrenula na ponašanje njene ćerke.

Ja sam obučena sasvim pristojno, bolje obratite pažnju kako se ponaša Vaša ćerka - urlala je Zerina.

Miljana Kuljić se takođe uključila u raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si za mene dama sumnjivog morala. Moj sin nije šonja da se ja kunem u njega. Prva si počela da me provociraš kakva sam ja majka, a zaboravila si ko si napolju. Verovatno ti odgovara da ona bude gola, on tebe napolju izdržava - odbrusila joj je Miljana.

U jednom trenutku u toku rasprave Zerina je Miljanu gađala predmetom koji je držala u ruci, zbog čega je delovalo da će svađa da preraste u veći sukobv, ali do toga nije došlo.

Ostatak rasprave i uvrede koje su jedna drugoj izrekle pogledajte u snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink.

S.S.

#Zerina Hećo

'